Гуинет Полтроу не признава пластичната хирургия

Гуинет Полтроу не признава пластичната хирургия

Известната американска актриса Гуинет Полтрой преживява истинска трагедия, когато през 2002 година загубила баща си. Големият режисьор и продуцент Брус Полтроу починал от рак на ларинкса на 58 години.

 

Гуинет свързва заболяването му с цигарите и алкохола. Актрисата признава, че тъкмо смъртта на баща й я накарала да се обърне към здравословното хранене и начин на живот.

В последното си интервю тя признава, че независимо от болката от загубата е благодарна на съдбата, тъй като това я научило как да промени живота си.

 

Гуинет Полтроу е на 39 години, възраст в която много холивудски знаменитости вече са преминали поне една пластична операция. Актрисата обаче твърди, че приема бръчиците по лицето си като нещо нормално и не ползва ботокс за изглаждането им. Единственото, което си позволява, са лазерни корекции и редовни козметични процедури.

 

Прекрасната си физическа форма Полтроу поддържа с танцова аеробика и специален комплекс упражнения, който променя на всеки 10 дни. По този начин човек може да запази тонуса и да не свиква към определен вид натоварване, казва актрисата.

 

Храната на Гуинет е съобразена с алергията й към хлебните изделия, захарта и млечните продукти, с които се е простила завинаги. Тя започва деня с редовната чашка кафе и с това, което не са успели да изядят децата й – мюсли или омлет.

 

Това, което ме зарежда в живота са децата и хармонията в брака, признава актрисата. Тя е омъжена от осем години за Крис Мартин от групата Coldplay, с който имат две прекрасни деца.