Размерът има значение! Как да го изчислим?

Размерът има значение! Как да го изчислим? Изследователи изведоха формула з изчисляване размера на мъжкото достойнство

Трябва да направите само няколко аритметически действия, за да определите размера на тази част от мъжкото тяло, която обикновено е скрита от женските очи.

 

Още от древни времена жените препоръчвали една на друга да се ориентират в номера на мъжките обувки при избора на на кандидат за сексуални утехи. Смятало се е, че колкото по-голям е размерът на мъжкото стъпало, толкова по-голям ще е размерът на неговото мъжко достойнство.

 

Съвсем наскоро група учени от различни страни потвърдила този странен мит. Били взети мерките на голям брой мъже от различни държави, раси и националности.

 

Такава връзка между дължината на стъпалото и дължината на половия член наистина съществува, станало ясно на учените. И те дори успели да изведат формулата. Ако приемем Н за дължината на пениса, а L за дължината на стъпалото, то формулата ще изглежда така: H = (L+5):2.

 

Естествено, съществуват и вариации както към плюса така и към минуса, обаче около 90% от всички представители на силния пол  може да бъдат пресметнати по тази формула.

 

Математиците биха нарекли формулата емпирична. Тя обаче може да бъде обяснена и от гледна точка на физиологията.

Горните, долните крайници и половите органи се формират още у ембриона. Влияние върху размера им оказва и количеството на хормона тестостерон.

 

Следователно колкото по-големи са краката, толкова голямо ще е и „достойнството” на мъжа.

 

Изследователите не се спрели с постигнатите резултати и решили да въведат формула за определяне диаметъра на члена. Като се ръководят от мнението, че той зависи от ширината на стъпалото.