Интензивна грижа за кожата след лятното слънце в две стъпки от REFAN

Интензивна грижа за кожата след лятното слънце в две стъпки от REFAN След летния загар и времето, прекарано на открито,кожата на лицето първа сигнализира, че е време за промяна. Ако искате да имате равномерен тен, без петна и зачервявания, можете да го постигнете бързо и ефикасно с продуктите за лице с екстракт от охлюви от серията SNAIL PERFECTION на REFAN.

Заради своите съставки те са изключително подходящи за употреба след продължително излагане на слънце. Екстрактът от охлюви съдържа много ценни за кожата компоненти, като алантоин, колаген и еластин, гликолова и хиалуронова киселина, протеини и витамини. Комплексното действие на тези чудодейни съставки успокоява кожните раздразнения и възпаления, стимулира регенерацията на тъканите, подобрява еластичността и хидратацията на кожата.

 

Две лесни стъпки е необходимо да правите всяка сутрин и вечер, за да се доближите бързо до мечтаната чиста, сияйна и стегната кожа.

 

ПЪРВА СТЪПКА- След измиване на лицето сутрин нанесете серума за лице SNAIL PERFECTION наREFAN. Продуктът е лек гел-концентрат, който бързо се усвоява от кожата.

 

ВТОРА СТЪПКА– След попиването на серума нанесете с леки масажни движения дневен крем за лице SNAIL PERFECTION. Той е с нежна текстура и ще  защитавакожатаотвреднотовъздействиена УВ-А и УВ-В лъчите през деня.

 

Същата двустепенна грижа за лицето се прилага и вечер, като върху почистената кожа се нанася първо серумът за лице, а после – нощен крем SNAIL PERFECTION, който активно ще се грижи за вашата кожа по време на нощния сън.

 

Ако всеки ден изпълнявате тези лесни процедури, бързо ще заличите неблагоприятните следи, оставени по лицето от лятното слънце, ще постигнете намаляване на бръчките и придаване на обем на кожата. Тайната е не само в заимстваните от природата естествени съставки в козметичната серия SNAIL PERFECTION на REFAN, но и в комбинираното използване на серума за лице с дневен и нощен крем, което осигурява 24 часова интензивна грижа за вашата кожа!