REFAN с нов козметичен хит

REFAN с нов козметичен хит Един от най-успешните български производители на парфюмерия и козметика в национален и световен мащаб „Рефан България“ лансира нова козметична серия - с екстракт от охлюви SNAIL PERFECTION.

Към богатата гама от висококачествени продукти, базирана на естествени и биологични източници, вече има нов сегмент в ефикасната борбата със стареенето и възвръщането на свежия и стегнат вид на кожата. Екстрактът от охлюви, който стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене – това са само част от уникалните качества на продуктите от новата серия SNAIL PERFECTION. Тя включва пет продукта за лице и тяло – серум, дневен и нощен крем, крем за ръце и за тяло с екстракт от охлюви. Екстрактът от охлюви е хит на козметичния пазар, като супер ефикасно средство за подмладяване и обновяване на тъканта, за заличаване на белези, стрии и пигментация.

 

Екстрактът от охлюв съдържа алантоин, колаген и витамини А, С, Е, В6 и В12, еластин, гликолова и хиалуронова киселина. Познат е от времето на Хипократ като подмладяващ екстракт. Козметиката SNAIL PERFECTION е подходяща за кожа от всички възрасти с подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Кремът и серумът от екстракт от охлюви прави кожата по-стегната, еластична и хидратирана, подпомага отделянето на мъртвите клетки и стимулира регенерацията на тъканите. Успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, облекчава възпаленията, възстановява водния баланс на кожата и омекотява загрубялата кожа.

 

Серията SNAIL PERFECTION  е новият козметичен хит за сезона. Богатството от активни компоненти в продуктите от охлюви стимулира клетъчните функции, засилва синтеза на протеини и регенерира тъканта, забавяйки стареенето и разхубавявайки кожата.