Загладете кожата през есента със захарните ексфолианти за тяло на REFAN

Загладете кожата през есента със захарните ексфолианти за тяло на REFAN През лятото кожата загрубява и сега е моментът да й върнете красивия вид, нежност и комфорт. Няма по-лесен и по-приятен начин да го постигнете от това да използвате захарните ексфолианти за тяло на REFAN.
През лятото кожата загрубява и сега е моментът да й върнете красивия вид, нежност и комфорт. Няма по-лесен и по-приятен начин да го постигнете от това да използвате захарните ексфолианти за тяло на REFAN. Докато вземате сутрешния душ, можете да направите кожата си „гладка като кадифе" и то с ексфолиант по ваше предпочитание.

Фирма REFAN  разполага с богата гама от ексфолианти – с аромат на предпочитан плод, който подсилва насладата от използването на желания от вас козметичен разкрасителен продукт.

Най-добрият начин да поддържате кожата чиста, здрава, жизнена и еластична е с ексфолианти, съветват козметиците. Използването им поне два пъти седмично премахва мъртвите клетки от епидермиса и почиства порите в дълбочина.Така кожата се освобождава  от токсините, започва да диша и лесно възприема полезните съставки от кремове и гелове. А за дамите, които се епилират, ще е любопитно да узнаят, че благодарение на ексфолиантите  косъмчетата спират да се „врастват" под кожата.

Какво трябва да знаете за ексфолиантите на REFAN? Те са комбинация от захарни кристали и растителни масла, които по естествен начин отстраняват мъртвите клетки и хидратират кожата. Имат двоен ефект – те са измивен продукт и балсам за тяло в едно. Растителните масла подхранват и регенерират кожата, а захарните кристали ексфолират и я правят копринено гладка, нежна и чиста.

 

Ето и част от магическите съставки на ексфолиантите:
Бадемово масло - Неговият липиден състав е най-близък до човешкия - не дразни и не предизвиква алергични реакции. Има добро въздействие върху суха, чувствителна и застаряваща кожа - попива бързо, успокоява, омекотява и заглажда кожата.

Масло от гроздови семена - Богато е на ненаситени мастни киселини и витамини Е и D. Много фино, то е подходящо за всякакъв тип кожа и е широко използвано за масаж.  Абсорбира се лесно в кожата, като я прави гладка, без да остава неприятно мазно усещане.

 

Масло от ядки от кайсия (Prunus armeniaca) - Леко, фино масло, богато на ненаситени мастни киселини – линолова, линоленова и олеинова, както и на витамини Е, A, D и F. Подходящо е за всеки тип кожа, особено за застаряваща, чувствителна, суха и възпалена.

 

Соевото масло (соев глицин) - Възстановява епидермалната бариера и влагозадържащата способност на кожата, благодарение на токоферолите и фитостерините, които са с изразено регенериращо действие.